HEF HET GLAS
MET UITZONDERLIJKE WIJN

Ontdek onze unieke selectie, gecureerd door topsommeliers

  • Een selectie van wijn en spirits die buiten de lijnen kleurt
  • Ontdek de wereld van wijn met tastings en masterclasses
  • Stap binnen in 1 van onze winkels

ONGEWONE WIJN, BUITENGEWONE KENNIS

Zorgvuldig geselecteerd en goedgekeurd door 2 topsommeliers.

Antoine Lehebel

"Ik wentel me al 20 jaar in de wereld van wijn en sommeliers, ook al wees niets erop dat dit mijn lot zou zijn: geen grootvader met een prachtige kelder, geen wijnboeren in de familie en toch had het virus me al snel te pakken. Genezen zal ik nooit. Ik heb tijdens die 20 jaar als sommelier gewerkt in toprestaurants in Engeland, Frankrijk en België, en zet nu mee de schouders onder dit prachtige project. Het liefste wat ik doe is mijn favoriete wijn met anderen te delen, wijn die niet alleen heerlijk is, maar waar ook waarden en verhalen in verscholen zitten."

Stijn Van der Beken

"De perfecte avond start met een heerlijk glas mousserende wijn en eindigt met een oude port. Alles wat er tussin geschonken wordt krijgt de nodige aandacht. Naast het wijngebeuren hou ik van de authenticiteit van Portugal en verdiep ik me graag in hedendaagse kunst en architectuur. Sommelier sinds 1998 en bekroond tot de beste van België in 2003. Deed stage bij Bruneau * en De Bokkedoorns (NL) . Werkte in De Karmeliet * en Hof van Cleve*. Vandaag ambassadeur van Riedel in België. Wijn in de aderen."

Ontdek de wereld van wijn

Ruwe bolster, blanke pit maar bovenal een ‘total wine nerd’. Kennis is iets heel schoons, maar voor ons wordt het nog beter als we het kunnen delen. Informeren en adviseren, dat zit in ons bloed. Tijdens een tasting of masterclass delen we graag het moois dat de wijnwereld te bieden heeft.

  • Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
  • Masterclasses en tastings geleid door ervaren sommeliers.
  • Diepgaande inzichten in wijnproductie, -selectie en -proeverij.

Op de agenda:

The Fine Wine Walk

Op wandel door de rijke wijngeschiedenis van Antwerpen

Een greep uit ons aanbod:

THE FINE WINE GANG: EEN NETWERK

Stap binnen in 1 van onze winkels en ontdek ons universum

FAQ

Onze wijnen worden zorgvuldig gekozen door onze sommeliers, met focus op kwaliteit en uniciteit. Ontdek meer over The Gang!

Ja, we organiseren regelmatig wijnproeverijen en masterclasses om wijn te ontdekken. Ontdek hier al onze wijnbelevingen!

We bouwen volop onze webshop. Laat hier je gegevens achter en krijg 10% korting op je eerste bestelling. We sturen je een mail van zodra de website online staat.

Abonneer u op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media voor updates.

Om het formulier te verzenden, moet u inhoud laden van reCAPTCHA. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

Boekingen kunnen direct via onze website gemaakt worden.